Celostátní výstavu zakrslých a Teddy králíků, rozšířenou o výstavu Wyandotek a oblastní nesoutěžní výstavu (burzu) holubů.

09.12.2017 14:00

ZO ČSCH Nový Bydžov s Klubem chovatelů králíků

Vás srdečně zve na celostátní výstavu zakrslých a Teddy králíků, rozšířenou o výstavu Wyandotek, a oblastní nesoutěžní výstavu (burzu) holubů a všeho drobného zvířectva (ptactvo, štěňata, koťata, morčata, křečci apod.).

Výstava proběhne v sobotu 9.12.2017 od 14.00 do 18.00 hod. v chovatelském areálu č.p. 3, za zimním stadionem, kde bude možno zakoupit chovný materiál.

Vstupné na CV i pro účastníky burzy 40 Kč + manipulační poplatek za prodávaného holuba (zvíře) 2 Kč nebo 10% z na výstavě realizovaného prodeje (ceny určuje chovatel). Burzy se mohou zůčastnit i neregistrovaní chovatelé s holuby bez kroužků, převzetí holubů a ostatní drobotiny do burzy od 13,30 hod. a předání zpět neprodaných holubů chovatelům v 18,00 hod

Burzy se mohou zůčastnit i neregistrovaní chovatelé s holuby bez kroužků, převzetí holubů a ostatní drobotiny do burzy od 13,30 hod. a předání zpět neprodaných holubů chovatelům v 18,00 hod.

Plakát: Plakát (celostátní výstava ZK)

Informace o výstavě Wyandotek: p. Poříz Jindřich
Informace o výstavě králíků: Š. Kunstová
Informace o burze holubů: Ing. Gregor
Další informace: p. Poříz Jindřich

Propozice: Propozice_PDF
Přihláška zakrslí králíci: Přihláška_WORD nebo Přihláška_EXEL
Více informací: na webu chovatelů zakrslych králíků

Srdečně zvou pořadatelé.